ForeverJang

0
ForeverJang so danes vrteli po radiu. Sem pela, ja. Je Mali že navajen – mami poje. ForeverJangAjUonaBi. Na ves glas. Ampak, ko si kupiš čiiisto predrag jogi, zato da boš boljše spal (ali pa sploh spal), potem se zaveš – Fak – staraš se. In nisi več tko Kul, kot si mislu. In Jang, kot bi hotu. In ne boš tle Forever…no, to si pa vedu.
 
Ker kar naenkrat je Vse Drugače…
 
Ko maš zabasan nos se ne usekneš v običen robec, ampak izvedeš celo proceduro s svojo zavidljivo serijo smrkelj produktov zelo čudnih oblik. In ne sediš več na mrzlih tleh zaradi jajčnikov. In tud ne na prepihu, ker ti piha čez ledvice (daš šalček okoli pasu). In nosiš spodnjo majico. Zatlačeno v žabe. In tvojega Frenda boli hrbet in Ona ima NekiNeki s ščitnico in tisti Frend ima išijas (karkoli je že to).
 
In ko (če sploh) zabluziš na metelkovi, zadnje tri runde piješ vodo in potem ne greš še na TistTaDoberĐank, ker Uf – jutr (al pa do sredi tedna) bo štala! Jp-staraš se. In maš dnevne rituale brez katerih ne moreš, in delaš jogo, in žvakaš vitamine od A do Žblj, in ješ maca-goji-chia iz dežele pizdematerne. Da boš Jang, ane. Forever. Ej-staraš se. In ne piješ vode, ampak se hidriraš, aveš, in ne ješ zrezka, ampak beljakovine, in ješ samo polnozrnate oh-je. Durum (?). In vlaknine. In bereš deklaracije. Redno in resno. In ne piješ kave po šesti. JaJa-staraš se.
 
Ko smo bli ResKulAndJang smo lahko Vse – vse jedli, vse pili, vse kadili. Kadarkoli. Kjerkoli. In nismo vedli whatthefuck je to zakisanost, detox in kandida. In kaj so bazična živila. In nismo opazval dolžino lask svoje sline v kozarcu. In mleko je blo mleko. Sam ene vrste. Kravje. Muuuu. Zdej je Ta Isti Buuuu. In tvoj star otroški jogi al pa zjahan kavč pr frendu je bil čist OK.
 
Jah, nič več.
 
 

 

Nalagam, počakaj...