O meni

Rojena 19. oktobra 1978 v znaku tehtnice. Ne najbolj tipična, a vseeno toliko, da mora biti vse v ravnovesju. Živim nekje v centru Ljubljane.
 
Končala sem filozofsko fakulteto, glasbeno šolo in opravila kar nekaj življenjskih izpitov. Sem mama dveh otrok, delam v inženirskem podjetju, sem ustvarjalni dvojec znamke Wood & Blonde in kolumnistka za revijo Grazia.
 

Rada posedam ob kavi (brez katere ne morem), hodim s prijateljicami na večerje, plešem (freestyle, ne v paru), pojem (naglas, v avtu), kuham za družino in prijatelje, planiram in organiziram druženja.

Po duši romantična, večno zaljubljena, evforična, neučakana, idealistična, občutljiva, hkrati pa trdna, sposobna hitre osebne transformacije.

 
Trudim se živeti svobodno. In tako ustvarjati in pisati. Brez strahu, omejitev in pravil. S filtrom, brez cukra. Z odklenjenimi profili in odprtimi vrati svojega doma. Na stežaj.
 

Povezava na intervjuja:

Kontakt

Eva Duša Hodnik

Nekje v centru Ljubljane.

Email: info@urbanamama.si

Web: urbanamama.si

🌸 #dolcefarniente #girlsinthecity #grazia #freywille #prosecco #springsetup with @ssspela @sibilak ...

78 4

#palmtreesvalencia ...

18 0

Mermaid 💙 #playa ...

40 0

#exploringvalencia #valenciacentrohistorico #sundayinspain ...

81 2

Memories are made in flip-flops ✌️ #playa #toocoolforschool #spain🇪🇸 ...

90 0

Me and my girl 🩵 #motherdaughtertrip #spain ...

67 1

#morningslikethese #serenity ...

116 4

#datenight 🖤 🦢 ...

174 2

#detailsmatter #elevatorbaby ...

190 7

Holding hands from day one #2yearsanniversary ❤️ ...

176 12

#sunfinally 💛 ...

90 2

Nova KOLUMNA v novi @grazia_si ✨"Saj veš - nežna, mirna, prijazna, preprosta in podobne napačne predstave, ki v resnici nikoli niso bile v ospredju mojega značaja in temperamenta. Vedno sem bila diametralno nasprotje od tega, kar so ljudje pričakovali. Odkar pomnim, sem neustrašno hodila po robu ali čez, rada sem šla predaleč, z vso hitrostjo in divje čez rdečo. Vse moje drzne in dramatične (in nerazumljene) odločitve do zdaj so bile posledica moje nemirne duše, ki večno hrepeni po premikih in svobodi in se v hipu odloči za preobrat življenjskega scenarija, ki bo z danes na jutri postal popolnoma nova zgodba in bo okolico šokirala. »Kaj si naredila?! Kako?! Kdaj? Pa ti si nora!«. Jaz sem tista, ki bo čez noč dala odpoved in odpotovala. Jaz sem tista, ki se bo tetovirala, operirala, zaročila, ločila, odselila, odšla, vse odrezala in se bo na novo brezglavo zaljubila. Brez napovedi in opozorila." #malonoramalozmesana #kolumna #grazia #graziaslovenia Link v opisu profila. ...

81 7

From his perspective ❤ #love ...

101 1

They match my personality. #citywalk #ljubljana ...

46 2

We laugh all the time 🤍 #letsnevergrowup #monkeyfroglove #wegotthis #happiness ...

174 11

🤍#maclipsticks #snobpink ...

128 2

#lovestory #saturdays ...

121 1

#kissfromgreece🇬🇷 ...

159 4