O meni

Rojena v znaku tehtnice. Ne najbolj tipična, a vseeno toliko, da mora biti vse v ravnovesju.
 
Živim nekje v centru Ljubljane. Končala filofaks, glasbeno in naredila kar nekaj življenjskih izpitov. Po nekaj letih študentskega življenja sem spoznala Njega. Bika, podvodnega ribolovca. Kar nekaj let sva uživala brez priveskov, potem pa se je rodila Ona. Moja ta Velka. Moj unicorn. Sledila je party poroka za desetko. Po šestih letih stiskanja v troje se nam je pridružil še naš Mali levček. Ljubim svoj dom, ta Velko, Malega in Njega. Sicer pa o očitnem ne maram preveč pisat. Niti brat.
 
Rada posedam ob kavi (brez katere ne morem), hodim zvečer ven s prijateljicami (na večerje in pivičke), plešem (freestyle, ne v paru), pojem (naglas, v avtu), kuham za femili in frende, planiram in organiziram druženja. In naš vsakdan. Po duši romantična. In metalka. Rada jokam ob filmih, fotkam in kdaj kaj napišem. In rada imam črno. In lepe stvari. In lepe ljudi. Sanjam o svojem biznisu, ki bi združil vse moje strasti. Ne maram kaosa, krivičnosti in nesprejemanja drugačnosti. In znam biti precej neučakana, evforična, površna in kritična.
 
Trudim se živet svobodno. In tako pisat. Brez strahu, omejitev in pravil. S filtrom. Brez cukra. Z odklenjenimi profili in odprtimi vrati svojega doma. Na stežaj.
 

Kontakt

Urbanamama

Nekje v centru Ljubljane.

Email: info@urbanamama.si

Web: urbanamama.si